Rahsia Wanita yang membuatkan lelaki
tergila-gilakan mereka.
Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.


Ketahuilah wahai kaum Hawa.... Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.

SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT....
Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu... jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya... sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Untuk itu saya perkenalkan "MAGIC STICK". Inilah rahsia kaum wanita mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

Magic Stick bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.

"MAGIC STICK"  ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dari serata dunia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Arab yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.
Saya letihlah malam ni..lain kali jelah..
Dahla ... Penatlaa...
Abang dah ada yang lain yea...
Kenapa boleh jadi macamni...
Risaula saya...
Malam ni macamana?
Kenapa abang tak macam dulu-dulu

LONGGAR
BERBAU
KEPUTIHAN
GATAL-GATAL
BERAIR
Dan Sebagainya....



Adakah anda mempunyai masalah dan sinonim dengan situasi seperti yang anda baru baca sebentar tadi?
Apabila anda menghadapi masalah seperti yang tertera diatas, ini adalah sesuatu situasi yang amat merungsingkan. Namun setiap masalah faraj ini boleh diatasi dengan menggunakan kaedah natural ataupun produk-produk tertentu. Masalah Faraj tersebut akan menyebabkan ketidakselesaan kepada kedua-dua pihak ketika melakukan hubungan seks.

SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT....
PERINGATAN : "WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG" UNTUK MENGUNAKAN "MAGIC STICK" KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN". ORDER HARI INI SEMENTARA HARGA BELUM DINAIKKAN LAGI... BILA PERMINTAAN TINGGI DAN PRODUK SUKAR DIPEROLEHI SUDAH PASTI HARGA AKAN MELAMBUNG TINGGI.... DI CHINA  "MAGIC STICK"  DI JUAL PADA HARGA USD63.00
KETAT
KEMUT
DARA
WANGI
BERSIH
Setelah pembayaran anda disahkan, kami akan terus proses pesanan produk anda, produk pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam dari masa pembayaran anda.

Pesanan anda akan diproses dan dihantar dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan pos laju dan anda akan terima maklumbalas dari kami setelah pembayaran disahkan. Sebarang perubahan berkenaan tempahan anda akan dimaklumkan segera. Produk anda akan sampai dalam masa 1 @ 2 hari sahaja...

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus .....melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2... hanya sekadar melepaskan tanggungjawab... dan melampias nafsu jerk...

thanks Lelaki Terbaik sebab kenalkan "MAGIC STICK"...saya akan rekemen pada kawan2...kalau encik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact encik lagi. oh ya.. satu lagi ada tak ubat kuat dan tahan lama kerana kesihan lak pada suami puas control.. ha ha ha
sekian komen ikhlas dari saya ..

***Testimoni dari pengguna akan kami tambah dari semasa ke semasa.***
Apa kata penguna MAGIC STICK

Dari : Puan Faridah (Bukan nama sebenar)

Pertama kali saya guna Magic Stick hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks...

Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer web generasi kata jgn lebih 2 minit...so sy folow yg generasi tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa kering dan ketat sungguh ketara...

mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Magic Stick..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse... Terkenang saya masa malam pertama...mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 ...suami sy pun pelik first tima lah puloq dengar suami mengerang...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...
Khasiat utama Magic Stick ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.

2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim.

3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita
merasa tidak selesa dan tenteram.

4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.


Cara memakainya:

1. Ambil Magic Stick dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj.
2. Tinggalkan selama 1-2 minit.
3. Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan untuk digunakan di lain masa.

Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Magic Stick ini kira-kira 5-10 minit sebelum bersetubuh... dan lihatlahh...hasilnyaa...

Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli.....lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah...dan percayalahhh!!!!!
TERIMA KASIH KERANA INGIN MEMBELI MAGIC STICK
SAYA BERMINAT UNTUK MEMBELI DAN MENDAPATKAN MAGIC STICK
SILA DAPATKAN MAGIC STICK ANDA HARI INI JUGA...
MAGIC STICK KINI TELAH MENDAPAT SAMBUTAN YANG HANGAT DISERATA MALAYSIA..
SEBELUM HARGA DINAIKKAN,,,DAPATKAN HARI INI JUGA

KEPUASAN ANDA ADALAH KEUTAMAAN KAMI..
MAGIC STICK 1 KOTAK = RM55.00
MAGIC STICK 2 KOTAK = RM99.00
MAGIC STICK 3 KOTAK   = RM149.00

KOS PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA

100% PULANGAN WANG JIKA ANDA TIDAK BERPUAS HATI DENGAN MAGIC STICK!

CARA MEMBELI

Masukkan duit RM55.00 ke akaun

Maybank - 155014993171
Atas Nama - Nazri Zaharudin

Cimb Bank - 05060159568526
Atas Nama - Nazri Zaharudin

Guna salah satu dari cara berikut;
SIMPAN RESIT & BUKTI PEMBAYARAN
dan hantarkan maklumat dengan lengkap
ke 017-6147537
CONTOH SMS

FIFI AZLIN AZIZ
NO.109 JLN RAMA
70450 SEREMBAN
NEGERI SEMBILAN
RM55 MAYBANK
12.15PM  7.7.2012   
MGC

FIFI AZLIN AZIZ
NO.109 JLN RAMA
70450 SEREMBAN
NEGERI SEMBILAN
RM55 MAYBANK
12.15PM  7.7.2012   
MGC

HANTAR KEPADA : 0176147537
Pembayaran Melalui Kad Kredit atau Paypal
  • Internet Banking
  • Mesin Cash Deposit
  • Pindahan Wang Melalui ATM
  • Melalui Kaunter Bankin
  • Antara Bank / Intergiro
Copyright 2012 Lelakiterbaik.com
Disclaimer: Ini adalah laman web Lelakiterbaik.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada Lelakiterbaik.com.
Hosted and Maintained by Admin Lelakiterbaik.com